Nieuwe locatie !

Vanaf 1/1/2018 zal u verder geholpen worden op een andere locatie: Ertbruggestraat 1, 2110 Wijnegem.

Dit is ook het praktijkadres van dokter Jan De Wachter. Dokter De Wachter is homeopaat. We zullen dagelijks zelf onze eigen patiënten verder helpen maar kunnen wel voor elkaar inspringen igv vakantie of ziekte. Dr. Van Gorp en dr. Legon doen geen homeopathie.

Nieuwe patiënten zijn welkom en kunnen een afspraak maken bij dr. Van Gorp of dr. Legon. Dokter De Wachter neemt geen nieuwe patiënten meer aan.

Enkele afspraken die we zouden willen maken:

    • Gelieve bij voorkeur online een afspraak te maken
    • U kan uiteraard ook telefonisch een afspraak maken. Dit kan elke werkdag van 7u30 tot 19u, maar bij voorkeur in de voormiddag
    • Na 19u, tijdens het weekend en op feestdagen belt u de dokter van wacht (regio Wijnegem, Oelegem, Schilde, ’s Gravenwezel 0900/100.05). In levensbedreigende situaties belt u 112.
    • Wil u een vraag stellen, maar denkt u dat daar geen consultatie voor nodig is kan u steeds een mail sturen (info@huisartsenwervehoef.be). Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
    • Er is elke werkdag een telefoonuurtje (dr. De Wachter 10u-10u30; dr. Van Gorp en dr. Legon 10u30-11u). Probeer het steeds kort en bondig te houden.

Het is de bedoeling om de nieuwe praktijk opnieuw uit te bouwen tot een groepspraktijk: huisartsen ‘Werve Hoef’. Daarover later meer nieuws.