Ertbruggestraat 1
2110 Wijnegem
Routebeschrijving

NIEUWS

 • Dr. De Wachter

  Dokter De Wachter zal vanaf heden niet meer aanwezig zijn op vrijdagen. Op vrijdag zal er dus ook geen belmoment (10u – 10u30) meer zijn voor dokter De Wachter. Indien er toch dringende vragen zijn kan u bellen op het belmoment van dokter Van Gorp/dokter...Lees meer
 • Diëtiste Hilde

  Vanaf 6 januari 2020 zal een diëtiste ons team versterken. Hilde heeft jaren ervaring opgedaan in haar eigen bodystyling studio en is klaar voor een nieuwe wending. Ze heeft zich bijgeschoold tot diabeteseducator en verdiept zich momenteel verder in nierlijden. Uiteraard kunnen jullie ook voor...Lees meer

Afspraak maken

 • Online: Mogen wij vragen zoveel mogelijk online een afspraak te maken
 • Telefonisch: U kan uiteraard ook telefonisch een afspraak maken. U zal daarvoor terecht komen bij een telesecretariaat. Dit kan elke werkdag van 7u30 tot 19u.
  • dr. De Wachter: 03/353.06.90
  • dr. Van Gorp en dr. Legon: 03/353.06.90

Na 19u, tijdens het weekend en op feestdagen belt u de dokter van wacht (regio Wijnegem, Oelegem, Schilde, ’s Gravenwezel 0900/100.05).

In levensbedreigende situaties belt u 112.

Indien u een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan tijdig te annuleren (online of via het telesecretariaat). Zo kan er op het vrijgekomen tijdstip een andere patiënt geholpen worden.

Wil u een vraag stellen, maar denkt u dat daar geen consultatie voor nodig is kan u steeds een mail sturen (info@huisartsenwervehoef.be). Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Nieuwe patiënt?

Gelieve bij de eerste consultatie en volgende ingevulde vragenlijst mee te brengen.

Vertegenwoordigers

In principe worden er geen vertegenwoordigers gezien. Hiervan kan worden afgeweken indien een firma een nieuw en innovatief product wenst voor te stellen. In dat geval verzoeken wij u een mail te sturen (info@huisartsenwervehoef.be)

Huisbezoek

De beste plaats om uw huisarts te raadplegen is op de praktijk. Daar is al het materiaal voor een goede verzorging en een degelijk onderzoek voorhanden en hebben de dokters toegang tot uw volledig medisch dossier. Daarom vragen wij u om, indien mogelijk steeds op consultatie te komen. Wanneer u niet in staat bent om u naar de praktijk te verplaatsen (hoog bejaard, ernstig ziek,…) kan u een huisbezoek aanvragen.

Vraag een huisbezoek steeds telefonisch aan en vóór 10u.

Telefoonuurtje

Er is dagelijks een telefoonuurtje (elke werkdag)

 • dr. De Wachter: 10u – 10u30
 • dr. Van Gorp: 10u30 – 11u

Probeer het steeds kort en bondig te houden.

Mogen wij u vragen op andere momenten enkel in geval van dringendheid te laten doorschakelen. U hebt ongetwijfeld al ondervonden hoe storend een telefoon tijdens de consultatie kan zijn.